אבק פורח כתב:תודה רבה עד אין קץ כלל וברכות מאליפות אשר יוכפלו בכפלים לבעלי אוצר החכמה אשר הם בכלל מעמידי התורה בדור עני שלנו ממש בלי גוזמא ועתה הוסיפו ידם ליתן תורת חסד בעין טובה
אמנם מאחר שגילו רצונם לקבל ביקורת על האתר החדש אבוא בכאן בכמה הערות קטנות אך עצומות והנני יוצא בקריאה לאחי ורעי לבל יתביישו מלכתוב הערותיהם (בסוד שיני סוס הניתן במתנה) כי הכל בכלל לשוה"ר לתועלת גמור וידוע מ"ש בזה הפת"ש שהמונע מלומר לשוה"ר לתועלת הוא עוון חמור יותר מהאומר לשוה"ר!
א. האתר איטי!
ב. משום מה כשאני מחפש בספר ואין כזה ספר הוא מחפש לי בתוכן הספרים.
ג. אין פס גלילה למועדפים!!
ד. אם אני מפעיל חיפוש ספר מהרשימות (למה בכלל קוראים לזה רשימת ספרים??) הוא מחפש לי בתוכן הספרים.
ה. האתר איטי!
ו. למה כשבאים על תוצאה נפתחת עוד שורה מתחתיה ומטריחה על אצבעי ללחוץ ב' פעמים חץ למטה כדי להגיע לתוצאה הבאה?
ז. האם יש אפשרות לחפש רק בספרים של מחבר מסויים ובכלל האם יש אפשרות להציג רק ספרים של מחבר מסויים? ואם אין הריני להזכיר שבדיסק קיימת האפשרות הזו המכונה "הצג רק את ספרי המחבר" כבר משחר ההיסטוריה.
ח. הבנתי בסוף שאחרי שעשיתי חיפוש אני יכול לפתוח אותו מהרשימות ואין מה לחפש אותו פעם שנית אבל רק לאחר כמה וכמה נסיונות שוא שלא הבנתי למה הוא מתעלם מתחינותי לחפש שוב את מה שחיפשתי כבר בהצלחה.
ט. מאחר שא"א לחפש שוב אלא רק לפתוח מהרשימות נמצא שאם עצרתי החיפוש באמצעו אני תקוע עם חצי חיפוש.
י. אחרי הכל האתר יפה מאד ונעים למשתמש ממש גישמאק!! (בסוד פנים מסבירות).
אבק פורח כתב:אם חיפוש בספר נתקע אין מה שיעצור אותו כמו בחיפוש הכללי.
בחיפוש בתוך ספר יש סימן עצור? איפה?אוצר החכמה כתב:אבק פורח כתב:אם חיפוש בספר נתקע אין מה שיעצור אותו כמו בחיפוש הכללי.
יש יד בסימן עצור.
במסתרים כתב:ספר זה
https://www.otzar.org/wotzar/Book.aspx?179999&
אינו נפתח באתר טאבלט
"מצטערים יש תקלה בהצגת הספר"
יצחק דביר כתב:פעם בכמה ימים אני מקבל הודעת שגיאה:
tablet.otzar.org הפנה אותך מחדש פעמים רבות מדי.
והאתר לא נפתח כמה ימים.
מבקש דעת כתב:יצחק דביר כתב:פעם בכמה ימים אני מקבל הודעת שגיאה:
tablet.otzar.org הפנה אותך מחדש פעמים רבות מדי.
והאתר לא נפתח כמה ימים.
גם לי זה קורה מה הפשט?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים