בינוני כתב:אני אפשט את 4.
ראשית, בהגדרות החיפוש אין את האפשרויות ל[ע]ו[ו]י. וכן את את האפשרות רבינו(ב/וו)י(טש/ץ).
שנית, אנשים שרגילים כבר לחיפוש הישן, בוודאי יעדיפו לשתול את הקודים ישירות בשורת החיפוש ולא להשתמש בחלון הייעודי, אבל אז הקודים עובדים רק אם מחפשים ע"י הסמליל, ולא כאשר מחפשים ע"י השורה הצפה "חפש בתוכן הספרים".
מרחביה כתב:האם ישנה אפשרות לפתוח יותר מספר אחד במקביל? בלי לפתוח בלשונית נוספת את האתר ולהתחיל חיפוש מהתחלה.
עובדיה חן כתב:בחיפוש לפי מילה הוא הביא לי רק ספרים איך אני מקבל תוכן בתוך הספר, והיכן יש מיון.
ירח בן יומו כתב:לא הבנתי. אני רוצה לראות רשימה של כל הספרים על חושן משפט. איך אני עושה את זה בלי למיין לפי סימנים?
שמש כתב:איך מחפשים בתוכן של ספרים מסויימים?
אוצר החכמה כתב:ירח בן יומו כתב:לא הבנתי. אני רוצה לראות רשימה של כל הספרים על חושן משפט. איך אני עושה את זה בלי למיין לפי סימנים?
בתכנה אכן יש את זה. חשבנו כאן לוותר על זה נשקול שנית.
מרחביה כתב:אם זה יחליף את המקוון הנוכחי, אז חבל. מקופיא נראה שבעבודה על מחשב הקונספט הקיים נוח בהרבה
יאיר כתב:מרחביה כתב:אם זה יחליף את המקוון הנוכחי, אז חבל. מקופיא נראה שבעבודה על מחשב הקונספט הקיים נוח בהרבה
מסכים בהחלט!!
אתה צודק, טעיתי בדוגמא שנתתי. אני רוצה לראות את כל הספרים על השו"ע ולא דוקא על חו"מ.פלתי כתב:אוצר החכמה כתב:ירח בן יומו כתב:לא הבנתי. אני רוצה לראות רשימה של כל הספרים על חושן משפט. איך אני עושה את זה בלי למיין לפי סימנים?
בתכנה אכן יש את זה. חשבנו כאן לוותר על זה נשקול שנית.
סליחה לא הבנתי. הסתכלתי וראיתי שישנה אפשרות לבחור סינון נושאים\שלחן ערוך\חשן משפט והרי לך כל רשימת הספרים על חושן משפט בלי למיין לפי סימנים.
יאיר כתב:מרחביה כתב:אם זה יחליף את המקוון הנוכחי, אז חבל. מקופיא נראה שבעבודה על מחשב הקונספט הקיים נוח בהרבה
מסכים בהחלט!!
צופר הנעמתי כתב:ג. חשוב מאד - דרוש כפתור שיפתח את הספר על מסך מלא ויעלים את כל סרגלי הכלים כולל הסרגל העליון.
אש משמים כתב:אגב, אולי כאן המקום לשאול למה אלו שקנו ושילמו סכום מכובד כ"כ על התוכנה לא יוכלו להשתמש גם באוצר המקוון??
אוהב אוצר כתב:ואת"ל שמא יתנו קוד/סיסמא/זהות/אשראי ועוד כד', וכי א"א להעביר קודים אלו לאח ולאב לאם ולבת?
אוצר החכמה כתב:אולי תוכלו לפרט קצת למה אתם מתכוונים?
אנחנו רוצים להבין ולעשות את הטוב ביותר בעז"ה אבל צריכים להבין לשם כך.
מלבד זאת אם תפרטו יוכלו גם אחרים להביע את דעתם.
אה"נ לענ"ד זה נחוץ גם במפרשים וגם בנושאים.אוצר החכמה כתב:אני עניתי לך שאתה צודק כי בתכנה האופציה הזאת קיימת גם במפרשים ולא רק בנושאים. ולזה חשבתי שאתה מתכוון.
פלתי כתב:יאיר כתב:מרחביה כתב:אם זה יחליף את המקוון הנוכחי, אז חבל. מקופיא נראה שבעבודה על מחשב הקונספט הקיים נוח בהרבה
מסכים בהחלט!!
אפשר לפרט מה בדיוק יותר נוח? לטעמי המקוון הישן הרבה פחות נוח, אני לא מסתדר איתו כלל...
אוצר החכמה כתב:יאיר כתב:מרחביה כתב:אם זה יחליף את המקוון הנוכחי, אז חבל. מקופיא נראה שבעבודה על מחשב הקונספט הקיים נוח בהרבה
מסכים בהחלט!!
אולי תוכלו לפרט קצת למה אתם מתכוונים?
אנחנו רוצים להבין ולעשות את הטוב ביותר בעז"ה אבל צריכים להבין לשם כך.
מלבד זאת אם תפרטו יוכלו גם אחרים להביע את דעתם.
מרחביה כתב:חיפשתי ספר זה ולא מצאתיו]
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד