יש בידי יין שעליו כתוב 'מבושל על ידי פיסטור', ואני חפץ להפכו ל'מבושל' ממש.
איך אני עושה את זה בצורה שקטה ובלי לערב את כל צוות המטבח?...
האם אפשר להרתיח את היין בקומקום חשמלי, וזה מספיק?
צביב כתב:כי צות המטבח יטרח אחר כך להסיר את ריח וצבע היין,
דרומי כתב:יש בידי יין שעליו כתוב 'מבושל על ידי פיסטור', ואני חפץ להפכו ל'מבושל' ממש.
איך אני עושה את זה בצורה שקטה ובלי לערב את כל צוות המטבח?...
האם אפשר להרתיח את היין בקומקום חשמלי, וזה מספיק?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 72 אורחים