אוצר החכמה כתב:עכשיו אני מבין.
בקשר לעניין עם הלינק. אנחנו נאפשר לפתוח את הספר בטאב נפרד כמו בישן ואז יהיה לינק.
בקשר לחיפוש אולי תפרט.
אבל לפי הדוגמאות האלה אני מבין שלא השיטה פחות טובה בעיניך אלא העובדה שהאתר עדיין בפיתוח ויש בו בעיות.
תמשיך בבקשה להעיר. אנחנו נתקן ונשפר.
ואז נשמע את דעתכם על היחס בין האתרים.
אוצר החכמה כתב:לא אמור להיות הבדל בספרים אבדוק בעז"ה.
יאיר כתב:גם השיטה. עד עכשיו עשיתי כך 'בעל-הבית' וכעת אני צריך לפתוח הגדרות חיפוש ולסמן וי (שגם זה עושה הרבה מאוד בעיות)
בינוני כתב:אוצר החכמה כתב:לא אמור להיות הבדל בספרים אבדוק בעז"ה.
אני נתקלתי רק במקרים הפוכים, כלומר, ספרים שנמצאים בטאבלט ולא במקוון.
נפגשתי בזה לפחות 3 פעמים, אחד שאני זוכר כרגע: "אבי הישיבות".
בינוני כתב:יאיר כתב:גם השיטה. עד עכשיו עשיתי כך 'בעל-הבית' וכעת אני צריך לפתוח הגדרות חיפוש ולסמן וי (שגם זה עושה הרבה מאוד בעיות)
אתה לא חייב, אתה יכול לכתוב 'בעל_הבית' והתוצאה היא בדיוק אותו דבר כמו פעם.
אוצר החכמה כתב:נכון. היה איזה בלבול. בתכנה גם קו תחתי וגם מקף מפריד שימשו לחיבור. והבעייה היתה שה - משמש גם לשלילת מילה. ואז לא היה ברור מתי הוא לחבר ומתי לשלילה (כלומר אם היה רווח לפניו זה היה שלילה ואם לא זה לחבר וזה קצת מבלבל) לכן קבענו שקו תחתי _ יהיה מחבר.
אוצר החכמה כתב:נכון. היה איזה בלבול. בתכנה גם קו תחתי וגם מקף מפריד שימשו לחיבור. והבעייה היתה שה - משמש גם לשלילת מילה. ואז לא היה ברור מתי הוא לחבר ומתי לשלילה (כלומר אם היה רווח לפניו זה היה שלילה ואם לא זה לחבר וזה קצת מבלבל) לכן קבענו שקו תחתי _ יהיה מחבר.
בינוני כתב:הגדרת החיפוש:
3. בהגדרות החיפוש א"א לגרור לתחתית העמוד כדי להגיע לאפשרויות האחרונות - בכל הלשוניות.
בינוני כתב:4. הגדרות החיפוש בכלל נראית בלתי מושלמת בעליל. לדוגמה:
ראשית, בהגדרות החיפוש אין את האפשרויות ל[ע]ו[ו]י. וכן את את האפשרות רבינו(ב/וו)י(טש/ץ).
בינוני כתב:שנית, אנשים שרגילים כבר לחיפוש הישן, בוודאי יעדיפו לשתול את הקודים ישירות בשורת החיפוש ולא להשתמש בחלון הייעודי, אבל אז הקודים עובדים רק אם מחפשים ע"י הסמליל, ולא כאשר מחפשים ע"י השורה הצפה "חפש בתוכן הספרים".
בינוני כתב:4. אחרי חיפוש, מעל רשימת הספרים מימין יש לחצן שאין לי מושג מה תפקידו.
כשאני לוחץ עליו נעלמת רשימת התוצאות והוא כותב "ממיין..." ככה עד בלי די.
בינוני כתב:כללי:
5. הלחצן 'בית' לא מחזיר אותי תמיד לחלון הבית. למשל: כשאני בחלון 'סינון' ואז בחירה מסוימת, לא מועילה לחיצה על 'בית' עד שאני לא יסגור (עם הX) את חלון הסינון.
בינוני כתב:בתוצאות החיפוש, לא כתוב על כל ספר כמה תוצאות יש בו, אלא רק כאשר בוחרים בספר נפתחת תת-רשימה.
בינוני כתב:אם כבר עובדים על שיפור, אולי כדאי לסדר עוד איזה בלבול שיצרו המקפים.
כבר בתוכנה, על-אף שמקף אמצעי ותחתי משיגים אותה פעולה, אבל יש ביניהם הבדל: במקף אמצעי, שתי המילים נחשבות לתוצאה אחת.
במקף תחתי, שתי המילים נחשבות לשתי תוצאות.
בינוני כתב:בעיה שכבר העליתי, אבל עכשיו שמתי לב עד כמה היא חמורה:בינוני כתב:אם כבר עובדים על שיפור, אולי כדאי לסדר עוד איזה בלבול שיצרו המקפים.
כבר בתוכנה, על-אף שמקף אמצעי ותחתי משיגים אותה פעולה, אבל יש ביניהם הבדל: במקף אמצעי, שתי המילים נחשבות לתוצאה אחת.
במקף תחתי, שתי המילים נחשבות לשתי תוצאות.
הבעיה הזאת ממש משבשת את החיפוש. אתן דוגמא קיצונית:
מדובר בתוצאה בודדת! איך הגיעו ל 117 תוצאות???
הבעיה חמורה פי עשרים בלי הצמדת המילים. עשיתי את אותו חיפוש בדיוק בלי להצמיד:
מדובר בתוצאה בודדת! איך הגיעו ל 2284 תוצאות???
בתוכנה, החיפוש הזה מעלה 'רק' 2 תוצאות.
מרחביה כתב:האם אפשר להוסיף ברשימות הספרים אפשרות לרשימה של כל הספרים? (לטעמי מתאים שאפשרות זו תהיה ברירת המחדל, כמו בתוכנה ובאוצר המקוון. אבל אני מבין שזה ענין של טעם אישי, אז עכ"פ שתהיה האפשרות.)
מרחביה כתב:האם אפשר להוסיף ברשימות הספרים אפשרות לרשימה של כל הספרים? (לטעמי מתאים שאפשרות זו תהיה ברירת המחדל, כמו בתוכנה ובאוצר המקוון. אבל אני מבין שזה ענין של טעם אישי, אז עכ"פ שתהיה האפשרות.)
אוצר החכמה כתב:תודה רבה.
ולגבי ההערות.
לא נשלחת בקשה לשרת על כל אות מוקלדת. כך שכנראה הבעייה שאתה מתאר נובעת מסיבה אחרת. ננסה לבדוק.
האם בזמן שזה קרה לך היו כבר רשימות בצד ימין? מה היה בהם וכמה זמן עבר מאז שביקשת אותם?
הרשימות בימין גם נטענות בהדרגה כך שבעבודה זריזה מבחינתך יכולה להיות התנגשות.
(אגב המתנה אינה אפשרות טובה שכן אז המשתמש המקליד ברצף לא רואה שום הצעה).
נכון בחיפוש הכללי אבל לא בחיפוש בתוך ספר.אוצר החכמה כתב:יש לחצן של עצירת חיפוש שנראה כמו יד של עצור. ליד המקום בו כותבים.
אוצר החכמה כתב:זה הרי חיפוש מאד קצר הבעייה היא שיש באג שצריך לתקנו שבמילה שגויה הוא נתקע.
צורב מתחיל כתב:איך יודעים כמה תוצאות חיפוש יש בכל ספר?
אוצר החכמה כתב:שמענו כבר על הבעייה. בכל המקרים אחרי שעשו התנתק והתחבר הבעייה נפתרה. אבל לא הצלחנו לייצר את הבעייה כדי שצוות התכנה יבין ויפתור את זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים