אוהב אוצר כתב:כיצד אני נותן הוראה גורפת שכל מקף שצמוד לימינו תו כלשהו - יופרד ממנו?
חפש מקף, החלף ברווח ומקף. אם יש מקפים שכבר היה שם רווח ועכשיו נוצרו ב' רווחים, תחליף כל 2 רווחים ברווח.
אולי יש אפשרויות יותר טובות.
אוהב אוצר כתב:כיצד אני נותן הוראה גורפת שכל מקף שצמוד לימינו תו כלשהו - יופרד ממנו?
יוצא פוניבז' כתב:עקב מעבר העמוד אני חוזר על שאלתי מסוף העמוד הקודם:
כיצד מתמודדים עם מעבר מיקטע רציף, שאמור לפתוח מעבר מיקטע באותו העמוד, ובפועל, התוכנה מעבירה את המיקטע לעמוד הבא.
הסיבה לכך כנראה היא ההערות שבשולי הדף המתייחסות למיקטע הקודם.
האם ישנו פתרון שהמיקטע יתחיל באותו העמוד?
יהודה בן יעקב כתב:קיבלתי מהמעמד קובץ וורד סוג: תבנית טקסט עשיר, הכולל את הסימונים של העימוד, בכדי שאוכל לעשות תיקונים בספר, והוא יוכל לחזור ולעמד אותו בקלות.
אולם הקובץ מאד מכביד על המחשב, ומאט את קצב העבודה. גם הבטריה נגמרת מאד מהר כשאני עובד על קובץ זה.
האם יש מה לעשות ??
חד ברנש כתב:כמו תמיד, אני אשם, האשמה תמיד בצד שלי. חברת מייקרוסופט אין לה אפילו שמץ עוול וחטא...
המברשת לא עובדת לא בלחיצה כפולה ולא בלחיצה פשוטה ואפילו שוחד לא עזר.
חד ברנש כתב:האם ניתן, בתוכנת וורד (2013), לקבוע שתחת טקסט מסוים יצמד לו תמיד קו תחתון אבל רחוק מעט מהטקסט, כך:
ואורכו של אותו קו ישתנה בצמידות לטקסט. היינו, אם הטקסט יהיה יותר ארוך - הוא יתארך איתו ביחד (וייצא כס"מ מכל צד, כמו בדוגמא דלעיל), ואם הטקסט יתקצר, גם הוא יתקצר עמו.
חשוב לי גם, להכליל את ההגדרה הזו בתבנית הסגנון של הקובץ.
תודה רבה למסייעים!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים