אשרי יושבי ביתך כתב:[מעניין שכמה פעמים שדפדפתי בתוך ספר מסויים, הספר פשוט חזר על עצמו, דהיינו עמודים מסויימים שעברתי עליהם - פשוט כביכול היו כפולים. דב"ז קרה לי כמה וכמה פעמים. זו בעיה רק אצלי?]
אוצר החכמה כתב:׳אוצר החכמה׳ בממשק החדש המקוון ו'מפרשי האוצר המקוון' נפתחים לקהל הרחב ללא תשלום
אשרי יושבי ביתך כתב:גא"מ לברך ולהודות לכם מקרב הלב על היוזמה הברוכה של פתיחת האוצר לביה"ז, היו ברוכים!
הממשק החדש ממש מאיר עיניים ונח מאד.
[מעניין שכמה פעמים שדפדפתי בתוך ספר מסויים, הספר פשוט חזר על עצמו, דהיינו עמודים מסויימים שעברתי עליהם - פשוט כביכול היו כפולים. דב"ז קרה לי כמה וכמה פעמים. זו בעיה רק אצלי?]
מתון כתב:אשרי יושבי ביתך כתב:גא"מ לברך ולהודות לכם מקרב הלב על היוזמה הברוכה של פתיחת האוצר לביה"ז, היו ברוכים!
[מעניין שכמה פעמים שדפדפתי בתוך ספר מסויים, הספר פשוט חזר על עצמו, דהיינו עמודים מסויימים שעברתי עליהם - פשוט כביכול היו כפולים. דב"ז קרה לי כמה וכמה פעמים. זו בעיה רק אצלי?]
גם לי יש בעיה זו. בכמה ספרים שדפדפתי אחר כמות מסוימת של דפים הדף חוזר על עצמו, ומדלג ומקפץ, וחוזר חלילה.
מה שנכון נכון כתב:כנראה הבעיה בממשק החדש. הן בדיסק והן במקוון. (הרושם שלי שבדיסק הרבה יותר גרוע).
חוקר ספר כתב:בס"דאוצר החכמה כתב:׳אוצר החכמה׳ בממשק החדש המקוון ו'מפרשי האוצר המקוון' נפתחים לקהל הרחב ללא תשלום
ניסיתי לעיין בספר מסוים וזה נתן לי רק ב-40 עמודים הראשונים ואח"כ היה כתוב
"הנך משתמש בגרסת ה'בטא' של אוצר החכמה בגרסה זו אין אפשרות לפתוח ספרים שאינם נכללים בתכנה הבסיסית" מה הכוונה?
מתון כתב:אשרי יושבי ביתך כתב:גא"מ לברך ולהודות לכם מקרב הלב על היוזמה הברוכה של פתיחת האוצר לביה"ז, היו ברוכים!
גם לי יש בעיה זו. בכמה ספרים שדפדפתי אחר כמות מסוימת של דפים הדף חוזר על עצמו, ומדלג ומקפץ, וחוזר חלילה.
חוקר ספר כתב:בס"דאוצר החכמה כתב:׳אוצר החכמה׳ בממשק החדש המקוון ו'מפרשי האוצר המקוון' נפתחים לקהל הרחב ללא תשלום
ניסיתי לעיין בספר מסוים וזה נתן לי רק ב-40 עמודים הראשונים ואח"כ היה כתוב
"הנך משתמש בגרסת ה'בטא' של אוצר החכמה בגרסה זו אין אפשרות לפתוח ספרים שאינם נכללים בתכנה הבסיסית" מה הכוונה?
חזור אל “אוצר החכמה ברשת - האתר”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים