שברי לוחות כתב:תהיה אפשרות להתקין את מפרשי האוצר בתוכנת אוצר החכמה?
שברי לוחות כתב:במחשב שלי שיש בו תוכנת אוצר החכמה יש סינון של נטפרי
כשאני רוצה להפעיל את התוכנה מופיע 'שגיאה לא הצלחנו להתחבר לשרתים שלנו, יש לוודא מול הספק שהשרת פתוח בפורט 9000
נתן הירש כתב:האם מוסדות המנויות דרך האינטרנט צריכות התקנה מיוחדת - או שהגירסה תהיה זמינה כפי שהיא כעת דרך האתר?
חיים שאול כתב:אם יש לי את האוצר בדיסק והמחשב מנותק מקליטה, יהיה אפשר להעביר למחשב (או לדיסק) ולהשתמש?
אראל כתב:הפעלת והשתמשות בהתוכנה אחר גמר ההתקנה, דרוש חיבור לאינטרנט? או שזה פועל כמו דיסק בלי חיבור לרשת?
שברי לוחות כתב:אני מתקין את התוכנה (גירסת דמו, לבינתיים, אני מעוניין לרכוש אותה), כשנגמר ההתקנה (לאחר עשר דקות בערך) אשף ההתקנה נסגר מאליו ואני לא רואה את התוכנה בשום מקום במחשב.
שברי לוחות כתב:מפרשי האוצר כתב:שברי לוחות כתב:מפרשי האוצר כתב:שברי לוחות כתב:אני מתקין את התוכנה (גירסת דמו, לבינתיים, אני מעוניין לרכוש אותה), כשנגמר ההתקנה (לאחר עשר דקות בערך) אשף ההתקנה נסגר מאליו ואני לא רואה את התוכנה בשום מקום במחשב.
יכולות להיות מספר סיבות לקריסת התוכנה באמצע ההתקנה (חוסר מקום בדיסק, שיבוש רשת, וכדומה).
בדוק נא תחילה אם בדיסק של אוצר החכמה בכלל מופיעה אצלך תיקייה בשם 'mefotzar'.
לא מופיע
כמה מקום פנוי אצלך בכונן?
874 GB
חד ברנש כתב:כפי שראיתי 'מפרשי האוצר' מביא רק קטעים מתוך ספרים שנכתבו ישירות על הדף.
האם ישנה תוכנית להרחיב את המיזם גם לספרים שלא נכתבו בסדר הש"ס?
חד ברנש כתב:דבריך מסתברים, אע"פ שיש לא מעט ספרים קדומים שנדפסו רק בדור האחרון שכמובן עוד לא חלחלו פנימה לספרים שע"ס התלמוד.
אליהו חיים כתב:חד ברנש כתב:דבריך מסתברים, אע"פ שיש לא מעט ספרים קדומים שנדפסו רק בדור האחרון שכמובן עוד לא חלחלו פנימה לספרים שע"ס התלמוד.
ורצוני לדעת בענין זה אם קונים התוכנה כעת בחצי הדרך האם עלולים להיות שינויים כמו הנ"ל עד שיגמר בס"ד שאולי הקונה דוקא לא יהא מרוצה מהשינוי, או אפשר לסמוך על זה שזה יגמר כצורה שהתחיל (ולכל היותר רק בתוספת אופציה להרחבת יתר) ולא יהא שינוי מהותי אף למעליותא
משלי שועלים כתב:האם בהמשך צפוי להתרחב פרויקט זה גם לספרי יסוד נוספים? (מלבד הש"ס),
על התורה, שו"ע וכו?
כי אם כן, הרי שבאמת זו מהפכה!
רעיון נוסף, (הקיים כבר בפרויקטים אחרים) הוא לעשות מפתח נושאים מורחב ביותר (מאות אלפי כרטיסיות), כשכל כרטיסיה מקשרת אותך לספרים שמדברים על הנושא הנידון.
בעידן החדש, רעיון זה יכול בהחלט להתבצע בעזרת הציבור!
יואל שילה כתב:ומי שרכש כעת יצטרך להוסיף תשלום עבור הפיתוחים הללו?
משלי שועלים כתב:האם בהמשך צפוי להתרחב פרויקט זה גם לספרי יסוד נוספים? (מלבד הש"ס),
על התורה, שו"ע וכו?
כי אם כן, הרי שבאמת זו מהפכה!
מפרשי האוצר כתב:מלבד זאת התוכנה תהיה פתוחה כולה בימים הקרובים, למשך פרק זמן קצר, בקישור זה. אתם מוזמנים להשתמש וליהנות!
יהודה בן יעקב כתב:מפרשי האוצר כתב:מלבד זאת התוכנה תהיה פתוחה כולה בימים הקרובים, למשך פרק זמן קצר, בקישור זה. אתם מוזמנים להשתמש וליהנות!
ניסיתי להשתמש, אך בב"מ דף סז, א לא הופיעו הקישורים. בדפים אחרים [בתחילת מסכת זו] הקישורים פעילים.
יואל שילה כתב:משום מה לאחר כמה ימים קיצור הדרך להפעלת התוכנה נעלם, הן מהמחשב, והן מהסרגל שבתחתית המסך [למרות שהצמדתי אותו לשם].
הוצרכתי להתקין את התוכנה מחדש.
אני מקוה שלא חייבים להחזיק את הכונן של אוצר החכמה מחובר כל הזמן למחשב כדי שקיצור הדרך לא ימחק...
גל של אגוזים כתב:כמה מקום פנוי צריכין בשביל התוכנה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים