אוהב אוצר כתב:לא הבנתי למה כ"כ חשוב לך ההסבר המפורט כל אחד ומה תפקידו, אתה הולך לחלק מילגות לכל אחד ע"פ מעמדו?
אני, כעוסק בעריכה תורנית של ספרים זה שנים רבות - הייתי מצליח לישון בלילה גם מבלי לקבל הסבר בזה, העיקר שנמצא ידינו ורגלינו במפרשים שימצאו על הסוגיא הנצרכת
מפרשי האוצר כתב:התוכנה נמכרת כעת ... כשהיא כוללת בתוכה את כל המסכתות והעדכונים שיתווספו בהמשך עד להשלמת הש"ס
חיים שאול כתב:מפרשי האוצר כתב:התוכנה נמכרת כעת ... כשהיא כוללת בתוכה את כל המסכתות והעדכונים שיתווספו בהמשך עד להשלמת הש"ס
מה הכוונה? איך זה יתעדכן מדי כל שלב?
הרב דרוק כתב:קניתי את התוכנה החדשה ומיד בתום ההתקנה המסך חוזר להופעה רגילה, ואין שום זכר לתוכנה. גם בדיסק של אוצר החכמה לא מופיעה תיקיה של mfozar. ניסיתי במחשב אחר וגם שם אותו סיפור. יש לי דיסק חדש של אוצר החכמה ויש בו מספיק מקום.
חיים שאול כתב:מפרשי האוצר כתב:התוכנה נמכרת כעת ... כשהיא כוללת בתוכה את כל המסכתות והעדכונים שיתווספו בהמשך עד להשלמת הש"ס
מה הכוונה? איך זה יתעדכן מדי כל שלב?
יעקב11 כתב:ברכות על המיזם המדהים!!!
אני מנסה להתקין את הדמו וההתקנה נתקעת לקראת סוף ההתקנה ולא מתקדמת.
מה עושים?
שלום4 כתב:יש אפשרות לפתוח את המפרש שאני מעונין בתצוגה גדולה כמו שהתוכנה נותנת כשלוחצים על מסורת הש"ס?
אראל כתב:יעקב11 כתב:ברכות על המיזם המדהים!!!
מה עושים?
גם אצלי זה קורה
אפשר שהגורם לכך הוא מערכת הסינון המתוקן במחשב?
מפרשי האוצר כתב:יהודה בן יעקב כתב:מפרשי האוצר כתב:מלבד זאת התוכנה תהיה פתוחה כולה בימים הקרובים, למשך פרק זמן קצר, בקישור זה. אתם מוזמנים להשתמש וליהנות!
ניסיתי להשתמש, אך בב"מ דף סז, א לא הופיעו הקישורים. בדפים אחרים [בתחילת מסכת זו] הקישורים פעילים.
אמש הייתה תקלה כלשהי. כעת זה אמור לעבוד חלק. נכנסתי כעת לקישור הנ"ל, לדף הנ"ל, ועובד יפה.
מפרשי האוצר כתב:אראל כתב:יעקב11 כתב:ברכות על המיזם המדהים!!!
מה עושים?
גם אצלי זה קורה
אפשר שהגורם לכך הוא מערכת הסינון המתוקן במחשב?
אם בבקשה תוכלו לשלוח לי בפרטי פרטי התקשרות כדי שנוכל לסדר ולאתר את מקור התקלה
תודה רבה
ונתנו ידידים כתב:אני מנסה להשתמש בשבת יד: כבר יומיים והקישורים לא מצליחים . .
לבי במערב כתב:ונתנו ידידים כתב:אני מנסה להשתמש בשבת יד: כבר יומיים והקישורים לא מצליחים . .
אצלי עובד כרגיל, בלא שום בעי'.
לבי במערב כתב:אם מותר לשאול: באיזה מכשיר משתמש כת"ר?
לבי במערב כתב:מהירות הגלישה הינה כרגיל?
יהודה בן יעקב כתב:ברכות ואיחולים למנהלי "מכון ירושלים" ו"אהבת שלום", על פתיחת ספריהם שבאוצר החכמה לשימוש חינמי בתקופה זו
ברכות ואיחולים למנהלי "מכון ירושלים" ו"אהבת שלום", על פתיחת ספריהם שבאוצר החכמה לשימוש חינמי בתקופה זו
יאיר כתב:ברכות ואיחולים למנהלי "מכון ירושלים" ו"אהבת שלום", על פתיחת ספריהם שבאוצר החכמה לשימוש חינמי בתקופה זו
זה פתוח לכם? [מכון י-ם]
https://tablet.otzar.org/he/book/book.p ... pagenum=46
יאיר כתב:יאיר כתב:ברכות ואיחולים למנהלי "מכון ירושלים" ו"אהבת שלום", על פתיחת ספריהם שבאוצר החכמה לשימוש חינמי בתקופה זו
זה פתוח לכם? [מכון י-ם]
למי פתוח?
למי חסום?
אליהו חיים כתב:שילמתי דרך הטלפון בכרטיס אשראי, איך אני מתחבר לתוכנה בלי שיחייב אותי שנית?
מפרשי האוצר - תמיכה כתב:אליהו חיים כתב:שילמתי דרך הטלפון בכרטיס אשראי, איך אני מתחבר לתוכנה בלי שיחייב אותי שנית?
במידה וביצעת את העסקה דרך הטלפון - *ההתקנה לא תדרוש ממך תשלום*
אם ההתקנה בכל זאת דורשת תשלום אנא צור קשר עם התמיכה הטכנית לפיתרון העניין
02-5866078
א איד כתב:יאיר כתב:יאיר כתב:ברכות ואיחולים למנהלי "מכון ירושלים" ו"אהבת שלום", על פתיחת ספריהם שבאוצר החכמה לשימוש חינמי בתקופה זו
זה פתוח לכם? [מכון י-ם]
למי פתוח?
למי חסום?
חסום.
יאיר כתב:א איד כתב:יאיר כתב:יאיר כתב:ברכות ואיחולים למנהלי "מכון ירושלים" ו"אהבת שלום", על פתיחת ספריהם שבאוצר החכמה לשימוש חינמי בתקופה זו
זה פתוח לכם? [מכון י-ם]
למי פתוח?
למי חסום?
חסום.
כעת פתוח
לומד אחד כתב:ייש''כ על המיזם מפרשי האוצר!
ראיתי שאחד מהעורכים כתב שישנה תוכנית שהקוראים יוכלו להוסיף קשורים, בכל אופן עד אז לדעתי כדאי שיהיה אשכול של הודעות על מפרשים שאפשר להוסיף.
דבר שנתקלתי לדוגמא: ב''ק דף קח. תוס' ד''ה וחזר, בקטע האחרון שלו (שאגב, אין עליו שום מפרשים, ולא הבנתי אם כן למה חלקו את זה לקטע נפרד?)
יש חזו''א בב''ק סי' כ' סעיף י''א אות ג. בד''ה 'ק''ח' שמתרץ את קושיית תוס', ואגב, ברזא דשבתי מביאים עוד כמה אחרונים שתירצו את קושיית תוס'.
אליהו חיים כתב:לומד אחד כתב:ייש''כ על המיזם מפרשי האוצר!
ראיתי שאחד מהעורכים כתב שישנה תוכנית שהקוראים יוכלו להוסיף קשורים, בכל אופן עד אז לדעתי כדאי שיהיה אשכול של הודעות על מפרשים שאפשר להוסיף.
דבר שנתקלתי לדוגמא: ב''ק דף קח. תוס' ד''ה וחזר, בקטע האחרון שלו (שאגב, אין עליו שום מפרשים, ולא הבנתי אם כן למה חלקו את זה לקטע נפרד?)
יש חזו''א בב''ק סי' כ' סעיף י''א אות ג. בד''ה 'ק''ח' שמתרץ את קושיית תוס', ואגב, ברזא דשבתי מביאים עוד כמה אחרונים שתירצו את קושיית תוס'.
האם התוכנית הנ"ל קיימת כבר? אם לא, מומלץ בשביל התועלת העצומה לזרז הדבר אם אפשר.
יהודה בן יעקב כתב:כמו"כ מופיע שם ספר 'אהל הערות רבותינו - קידושין', יש לתקן שם הספר: 'אהל חייא' - הערות רבותינו קידושין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים